Jak sdílet soukromé video na YouTube

Když nahrajete své video na YouTube, můžete se rozhodnout, zda bude vaše video veřejné, neveřejné nebo soukromé. Pokud je vaše video veřejné, znamená to, že ho může zobrazit každý, kdo navštíví YouTube. Pokud jde o neveřejná videa, nebudou se zobrazovat na YouTube a ve výsledcích vyhledávání, ale uživatelé, kteří mají odkaz, jej budou moci zobrazit. Když sdílíte soukromé video, uvidíte jej pouze vy a uživatelé, které vyberete. Zde vám ukážeme, jak sdílet soukromá videa z YouTube a jak změnit nastavení soukromí u videí, která jste již sdíleli, aby byla soukromá.

Viz také: Jak stahovat videa z YouTube do iPhone

www.beingtech.net

Jak nahrávat a sdílet soukromé video na YouTube

Chcete-li nahrávat a sdílet soukromá videa, postupujte takto:

  • Přejít na YouTube
  • V pravém horním rohu klikněte na Nahrát
  • Dále vyberte soubor, který chcete nahrát, nebo přetáhněte video soubory
  • V sekci „Vybrat soubory k nahrání“ uvidíte „Veřejné“, klikněte na něj a objeví se další dvě možnosti: „Neveřejné“ a „Soukromé“.
  • Vyberte Soukromé.

  • K dispozici bude textové pole, do kterého můžete přidat uživatele, se kterými chcete video sdílet. Musíte pouze zadat jejich e-mailovou adresu.

Jak změnit nastavení pro videa, která jste již sdíleli

Pokud jste dříve sdíleli video, které je veřejné, můžete nastavení kdykoli změnit a zobrazit ho pouze pro omezené publikum. Veřejné video, které jste zveřejnili, se stane soukromým videem a jak již bylo zmíněno, uvidíte jej pouze vy a uživatelé, které vyberete. Můžete to udělat takto:

  • Otevřete Správce videí
  • Najděte video, které chcete změnit
  • Dále klikněte na tlačítko Upravit.
  • V rozevírací nabídce vyberte možnost Soukromé.
  • Na konci stačí kliknout na Uložit změny.

Nastavení můžete kdykoli znovu změnit a vaše soukromé video se může stát veřejným, postupujte podle stejných kroků a v rozevírací nabídce vyberte Veřejné místo Soukromé.

Můžete si také přečíst: Hry na YouTube jsou připraveny konkurovat Twitch

Poslední příspěvky