Jak skrýt svůj profil na Facebooku

Facebook má mnoho různých nastavení ochrany osobních údajů, pomocí kterých můžete určit, kdo může zobrazit vaše příspěvky. Pomocí těchto nástrojů na ochranu soukromí můžete být na Facebooku zcela neviditelní, v závislosti na tom, jak jste nakonfigurovali svůj profil. Existuje způsob, jak dočasně skrýt svůj profil na Facebooku, aby byl neviditelný, ale aby byl nadále přítomen v této sociální síti. Tato příručka vám ukáže, jak skrýt svůj profil na Facebooku.

Můžete si také přečíst: Jak stahovat videa z Facebooku bez programů třetích stran

Jak skrýt svůj profil na Facebooku

Chcete-li skrýt svůj profil před ostatními, musíte postupovat podle těchto šesti kroků:

Skrýt své budoucí příspěvky

Když kliknete na ikonu visacího zámku v pravém horním rohu, zobrazí se rozevírací nabídka. Klikněte na „Soukromí“ a poté na „Kdo může vidět mé věci“, který obsahuje „Kdo může vidět mé budoucí příspěvky“. Tato možnost by měla být vždy nastavena na „Přátelé“ nebo „Vlastní“ - speciální seznam přátel, které můžete přidat ručně. Samozřejmě můžete také vybrat možnost - „Pouze já“, v tomto případě můžete své příspěvky zobrazit pouze vy.

Skrýt příspěvky z minulosti

Chcete-li určit, kdo může zobrazit příspěvky, které jste již sdíleli na Facebooku, klikněte ve stejné nabídce na „Omezit minulé příspěvky“ <„Omezit staré příspěvky“ a akci potvrďte stisknutím tlačítka „Potvrdit“.

Skrýt své jméno před vyhledáváním

Ve stejné nabídce je možnost „Kdo mě může vyhledat?“ kde můžete odstranit možnost, že vás lidé mohou najít na Facebooku pomocí vaší e-mailové adresy nebo telefonního čísla.

Skryjte své jméno před vyhledávači

Kromě toho můžete nastavit, aby vás na Facebooku nikdo nenašel, a ve stejné nabídce (níže) je možnost, kterou můžete deaktivovat, pokud nechcete, aby se vaše jméno zobrazovalo ve vyhledávačích. (Chcete, aby vyhledávače mimo Facebook odkazovaly na váš profil?). Klikněte na odkaz „Upravit“ a zrušte zaškrtnutí dané možnosti.

Vypněte označování

Můžete se vyhnout tomu, aby vás někdo označil na fotografii nebo v příspěvku, aniž by vás o to požádal, změnou nastavení v části „Časová osa a nastavení označování“. Najděte možnost „Zkontrolovat příspěvky, aby vás přátelé označili, než se objeví na vaší časové ose?“ a zapněte to. Poté budete upozorněni, když se vás někdo pokusí označit, a budete mít možnost zvolit, co bude ve vašem profilu.

Ukončete všechny aplikace

Pomocí aplikací Facebook shromažďuje více informací o uživatelích. Chcete-li se tomu vyhnout, najděte v nabídce „Aplikace“, podívejte se na aplikace, ke kterým jste se přihlásili, a odpojte je.

Zdroj obrázku: www.kuleuven.be

Můžete si také přečíst: Jak vytvořit animovaný GIF z videí YouTube

Poslední příspěvky